Home » Kalender » Bungee-roeien Terschelling

zaterdag 28 mei 2022

8e Bungee-roeien HT 2021


Hoewel in 2013 de HT werd afgelast vanwege het slechte weer, kon er datzelfde weekend toch nog om prijzen worden geroeid – aan een elastiek!

 

Nadat het afgelasten van de HT in 2013 bekend was gemaakt, ontstond bij een paar roeiers het idee om als alternatief een bungeeroei-evenement te gaan houden in de haven van West-Terschelling. De Stichting Roeisloep “Stad Kampen”, die het bungeeroeien heeft uitgevonden en het meerdere malen per jaar door het hele land heen organiseert, zorgde ervoor dat o.a. het bungee-elastiek naar Terschelling werd gebracht. De Terschellinger roeivereniging stelde op haar beurt een van haar sloepen ter beschikking, aangezien de Stad Kampen nog altijd in Harlingen lag. Zodoende konden op zaterdagmiddag diverse roeiteams de strijd aangaan en proberen het bungee-elastiek al roeiend zo ver mogelijk uit te rekken. Het “Bungeeroeien HT” bleek een groot succes; een nieuwe traditie was geboren!

 

Editie 2020 & 2021 ivm de Coronacrisis afgelast

 

Op zaterdag  15 mei 2021 zal er vanaf 14:00 uur alweer de 8e editie van het “Bungeeroeien HT” plaatsvinden in de haven van West-Terschelling. Teams bestaande uit maximaal 8 roeiers en minimaal 1 stuurman kunnen zich voor dit evenement aanmelden via andre@vandenbrinkkoeltechniek.nl.

Maximaal 30 inschrijvingen!!

Vermeld daarbij de volgende gegevens:

teamnaam
naam contactpersoon
emailadres contactpersoon
mobiel nummer contactpersoon
dames- of herenteam

Er zijn géén kosten verbonden aan deze inschrijving, maar het aantal plaatsen is beperkt.

 

Wees er snel bij met inschrijven, want vol = vol!