zaterdag 15 april 2023

1e Kortgene Regatta (St Ayles Skiffs)


Na het succes van Skiffie Worlds 2022 heeft Kortgene de smaak te pakken. Op het Veerse Meer kunnen teams strijden voor het NK St Ayles Skiff Klassement 2023. Op zaterdag 15 april 2023 vindt de eerste editie van de ‘Kortgene Regatta’ plaats. De Kortgene Regatta is een wedstrijd voor St. Ayles Skiffs en wordt georganiseerd door Stichting Veerse Meer Evenementen te Kortgene.
Deze wedstijd maakt deel uit van de wedstrijdkalender voor het Nederlands Kampioenschap 2023, maar ook roeiers die niet strijden voor het NK zijn uiteraard van harte welkom en kunnen meedoen voor de dagprijs. Rules of racing SASI, 2021 zijn van toepassing. Per categorieën zal er 1 prijs worden uitgereikt. 

In de ochtend worden er geroeid in 4 banen tegelijk om het eiland Schelpenhoekplaat heen
en we starten bij de zwemsteiger en finishen voor het terras van het Grand Café. In de middag zijn er sprintwedstrijden met daarbij een keerboei, die elke categorie 1 x aflegt, ook dit gaat met 4 banen tegelijk en hier starten en finishen we bij de zwemsteiger. Resultaat van alle beide wedstrijden ochtend en middag bepaald naar ratio in de eind klassement in je categorieën uitslag wordt gedeeld met de DARA voor het NK klassement.


Je kan inschrijven volgende 6 categorieën: Open Heren / Open Dames / Open Mixed /
Heren 50+ / Dames 50+ / Mixed 50+

Inschrijven en programma via onderstaand formulier

 

Inschrijving Kortgene Regatta
PDF – 586,7 KB 29 downloads