Roeiriemen

Bij van Malsen zijn ze zelf enthousiaste en actieve roeifanaten. Vanaf 2006 maken ze riemen voor roeisloepen. Daarbij luisterden ze goed naar alle wensen van roeiers. Na langdurig testen hebben ze de Van Malsen Premium op de markt gebracht.

Van Malsen Premium

Deze riemen worden gemaakt van een mix van red cedar en oregon en hebben mahonie handvaten. Doordat men de Van Malsen Premium op een speciale manier verlijmt en rekening houdt met de houtnerf is het een stugge lichte riem. De bladen worden afgewerkt met mahonie en hebben de juiste bolling. Door de goede balans gaat het roeien een stuk lichter. Dat vermindert de kans op blessures en verbetert de roeiprestaties. De lange levensduur van de Van Malsen Premium levert bovendien een kostenbesparing op. Uiteraard voldoet de Van Malsen Premium aan alle eisen die het FSN en HT-reglement aan riemen stellen.

Van Malsen 3.0

In 2018 heeft de op drie punten verbeterde Van Malsen 3.0 de Van Malsen Premium riem vervangen. De van Malsen 3.0 riemen zijn 1; steviger, 2; lichter en 3; nog beter in balans!

Al steeds meer teams kunnen vertellen waarom de Van Malsen Premium en de van Malsen 3.0 goede riemen zijn. Wil je weten welke teams roeien met de van Malsen riemen, neemt dan contact op via info@vanmalsen.nl. Ze helpen je graag verder.

 

van Malsen Jachtbetimmering

Strânwei 22
8754 HA Makkum
Tel. 0515-232967
info@vanmalsen.nl