Yacht Card 2014 actie!!

sloeproeienNL zet zich in voor promotie van sloeproeien in Nederland. Diverse vrijwilligers steken veel vrije tijd in het onderhoud van de site, het verzamelen van nieuws, en het beheer van het Forum, de Facebookpagina en het Twitteraccount. 

sloeproeienNL maakt kosten voor webhosting en administratie. We hebben nog allerlei plannen voor de verdere promotie van sloeproeien, bijvoorbeeld het maken van leuke T-Shirts, Flyers en stickers.... 

Om deze plannen te kunnen realiseren, hebben we geld nodig!

 

Dankzij onze partner Yacht Card hebben een mooie aanbieding:

In ruil voor jouw donatie van slechts € 7,50 aan sloeproeienNL mogen wij je de Yacht Card 2014 voor slechts € 9,95 aanbieden (normale prijs € 19,95)! Met de Yacht Card kun je vervolgens honderden euro's besparen op je uitgaven in jachthavens, watersportwinkels, restaurants, webshops, vervoer, attracties, verzekeringen en vele andere aanbieders, klik hier voor een overzicht van alle aanbieders.

Maak je donatie over door onderstaand formulier in te vullen, en we mailen je na ontvangst van de betaling de kortingscode toe waarmee je de Yacht Card 2014 kunt bestellen.