Home » Nieuws » Gezocht: sloeproeiers voor roeitocht Marken – Lelystad

Gezocht: sloeproeiers voor roeitocht Marken – Lelystad

Gepubliceerd op 3 juni 2021 om 21:48

UPDATE 14 juni: er worden geen roeiers meer gezocht!

We gaan ervoor! Met de verruiming van de coronamaatregelen per 5 juni kan het sloeproeien op 20 juni definitief doorgang vinden. Zoals je twee weken geleden hebt kunnen lezen roeit op 20 juni (bij slecht weer is zondag 27 juni de alternatieve datum) een groep vrijwilligers in de historische roeireddingsloep L.A. Buma over het Markermeer van reddingstation Marken naar reddingstation Lelystad, een roeitocht van 30 kilometer. 

We zijn op zoek naar roeiers om ons team te versterken. Heb je ervaring als sloeproeier, een beetje conditie en tijd op 20 juni? Dan is dit een mooie sportieve uitdaging! Uiteraard geheel verzorgd door reddingstation Lelystad.

Meer weten? Neem contact op met Jeanine Staal, plaatsvervangend schipper van KNRM Lelystad: jeanine.staal@gmail.com of 06 – 13532699.

Aan deze roeitocht is een crowdfunding gekoppeld om op het eerste lustrum van de Nationaal Historische Reddingbootdag (NHRD) op 19 juni 2022 een groot aantal historische reddingboten te kunnen ontvangen in Bataviahaven in Lelystad. Wil je de NHRD steunen? Dat kan via deze link.


«   »