Nieuws

17-03-2018 13:14

Slepen 17/18 maart afgelast!

De FSN/SKC heeft besloten om het slepen voor vandaag en morgen af te gelasten. De weersomstandigheden zijn te slecht voor de mensen in de sloepen en voor goede sleep resultaten. Alle teams zijn gebeld. Sloepen waaraan geen veranderingen hebben plaatsgevonden krijgen dispensatie tot 2019. De rest wordt zaterdag 24 maart alsnog gesleept.

—————

15-03-2018 18:52

Vrijwilligers FSN sleepweekend 17/18 maart gezocht!!!

Sleepweekend 17/18 maart.

Beste sloeproeiers,

I.v.m. de verwachte kou aanstaand weekend is de FSN op zoek naar zoveel mogelijk vrijwilligers (M/V). Dit om te voorkomen dat mensen te lang in de sloep moeten zitten en zodat onze vrijwilligers op de kant ook afgewisseld kunnen worden. Kan en wil jij zater- en/of zondag aanwezig zijn, stuur dan een mail naar skc@federatiesloeproeien.nl . Je zal de pech maar hebben dat je gesleept moet worden tijdens zo'n koud weekend. Help je sloeproeivrienden en onze vrijwilligers! Dat wordt heel erg op prijs gesteld.

Voor alle sloepen die gesleept moeten worden geldt: neem zoveel mogelijk bemanning mee en zorg dat iedereen gekleed is op de kou.

Bestuur en SKC  FSN

—————

23-02-2018 18:51

FSN sleepweekend 3/4 maart AFGELAST!

In verband met de vorst is het 1e FSN sleepweekend van 3/4 maart afgelast! Alle ingeschreven teams hebben inmiddels bericht ontvangen, verdere info staat op de FSN site! https://www.federatiesloeproeien.nl/slepen/

—————

—————