za 1 juni 2019: 7e Bungee-roeien HT2018!

01-06-2019 14:00

Hoewel in 2013 de HT werd afgelast vanwege het slechte weer, kon er datzelfde weekend toch nog om prijzen worden geroeid – aan een elastiek!

Nadat het afgelasten van de HT in 2013 bekend was gemaakt, ontstond bij een paar roeiers het idee om als alternatief een bungeeroei-evenement te gaan houden in de haven van West-Terschelling. De Stichting Roeisloep “Stad Kampen”, die het bungeeroeien heeft uitgevonden en het meerdere malen per jaar door het hele land heen organiseert, zorgde ervoor dat o.a. het bungee-elastiek naar Terschelling werd gebracht. De Terschellinger roeivereniging stelde op haar beurt een van haar sloepen ter beschikking, aangezien de Stad Kampen nog altijd in Harlingen lag. Zodoende konden op zaterdagmiddag diverse roeiteams de strijd aangaan en proberen het bungee-elastiek al roeiend zo ver mogelijk uit te rekken. Het “Bungeeroeien HT” bleek een groot succes; een nieuwe traditie was geboren!

 

Op zaterdag 1 juni 2019 zal er vanaf 14:00 uur alweer de 7e editie van het “Bungeeroeien HT” plaatsvinden in de haven van West-Terschelling. Teams bestaande uit maximaal 8 roeiers en minimaal 1 stuurman kunnen zich voor dit evenement aanmelden via andre@vandenbrinkkoeltechniek.nl. Maximaal 30 inschrijvingen!!

Vermeld daarbij de volgende gegevens:

  • teamnaam
  • naam contactpersoon
  • emailadres contactpersoon
  • mobiel nummer contactpersoon
  • dames- of herenteam

 

Er zijn géén kosten verbonden aan deze inschrijving, maar het aantal plaatsen is beperkt. 

 

Wees er snel bij met inschrijven, want vol = vol!

—————

Terug