za 16 / Zo 17 sept 2017: De Hel van de Nel

16-09-2017 10:00

Dit jaar bestaat Sloeproeivereniging Haarlem 20 jaar en ze nodigen je graag uit dit feest met hun mee te vieren!
Het jubileum staat in het teken van een helse roeitocht van 16km over de Mooie Nel, het Spaarne, langs Haarlemse molens en grachten waarbij we de ondergaande zon tegemoet roeien. Hier voel je de vlammen die wild om zich heen slaan, die zo hoog reiken dat ze als zwepen de wolken opjagen. Zweet in je naad en bloed aan je riem. Eenmaal gefinisht barst het vurige Hel van de Nel feest los. Met een vuurkeuken, een groot kampvuur, een award show en een band gaan we de nacht in met de vurige tunes van dj Sjef. Als het vuur gedoofd is, slapen we onder de sterren op de Hel van de Nel camping.

Wanneer de zon de volgende ochtend weer hoog aan de hemel staat, gaat men lansroeien met de roeiers en supporters die het vuur nog in zich hebben branden en sluit men het Hel van de Nel feest symbolisch af.

Deelname voor de roeiwedstrijd bevestigd na ontvangst inschrijfkosten op bankrekeningnummer NL15 RABO 0143 5761 78 t.n.v. Sloeproeivereniging Haarlem en o.v.v. De Hel van de Nel + naam vereniging.

Maximaal aantal boten toelaten om het intieme karakter van De Hel van de Nel te waarborgen is 13. Roei je niet? Alleen naar het Hel van de Nel feest komen kan natuurlijk ook!

Dus geef je snel op via dehelvandenel@gmail.com voor nu al de leukste roeiwedstrijd van het jaar 

 

  • Datum: zaterdag 16 & zondag 17 september 2017
  • Afstand: 16 km
  • Eerste race in 2017
  • Deelnemers: Max 13
  • Inschrijfkosten: € 75,- per sloep
  • Helse maaltijd uit de Vuurkeuken: € 14,50 pp
  • Overnachten op de Hel van de Nel camping € 10,- in de grote tent inclusief ontbijt.
 

 

Organisatie:
Sloeproeivereniging Haarlem
E-mail: dehelvandenel@gmail.com

—————

Terug